perjantai 20. toukokuuta 2011

OIA

Huomenta vain! Tässä taannoin sähköpostiimme napsahti yhteydenotto uudesta naisten vaatteisiin, kenkiin sekä asusteisiin keskittyneestä suomalaisesta verkkokaupasta, OIA:sta. Kaupassa on meneillään alekampanja kaikille asiakkaille 1.6.2011 asti ja alekoodi on: alekamp jolla saa kassalla -10% vähintään 25 euron tilauksesta. Käykää ihmeessä kurkkaamassa! 8)
 
Valikolima vaikuttaa näin ensisilmäyksellä mukavan kesäiseltä ja värikkäältä. Postikuluja lähetykselle tulee joko 5,90e tai 9,90e toimitustavasta riippuen. Paketti saapuu noin 3-7:n arkipäivän kuluessa. Tuotteilla on lisäksi 14 päivän maksuton palautusoikeus, kuten asiaan kuuluu. Tässäpä verkkokaupasta napsittuja houkutuksia: 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kesävaatteita, mutta esim tuota vaaleanpunaista mekkoa saa Fiorellasta (se on siis sama mekko, merkiltään naked eyes) hintaan 14.50, vinkkinä vaan..:) Itse ostin tuollaisen mustan.

Tellu kirjoitti...

Eikös! Kiitos paljon vinkistä, kipaisin hakemassa tuon vaaleanpunaisen! :D<3

Anonyymi kirjoitti...

Ihania!!

Anonyymi kirjoitti...

Mä tilasin just ton vihreän mekon ja kukkaballerinat:) Kiitos vinkistä, sun blogia on kiva lukea. :)

Anonyymi kirjoitti...

TEIDÄN no sun ja sun!:D

Tellu kirjoitti...

Kiva, että löytyi jotain mieluisaa! Himoan itsekin tuota vihreää kukkamekkoa, mutta en raaski tilata.........ainakaan vielä! Ja huippukivaa, että meistä on jotain lystiä sulle! :D