sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Grilli kuumana

Whiiii, nyt on vaput juhlittu leppoisissa tunnelmissa. Muovimattolattiaiseen penthouseemme tuli kourallinen ystäviä grillaamaan ja kostuttamaan kurkkuja. Vähän mua työpäivän päätteeksi rupesi puuduttamaan, kun olin hääräillyt keittiössä useamman tunteroisen, mutta mitäs tuosta. Tellun kuuluisa piirakka teki taas kauppansa. ;)
Tarjolle laitoin tosiaan kinkkupiirakkaa sipulilla ja paprikalla höystettynä. Piirakan kastikkeeseen laitan maustettua tuorejuustoa, tilkan ruokakermaa ja pari munaa ja hyvää tulee! Kaupan perunasalaattia ehostin omenalla, ruohosipulilla, kermaviilillä ja mausteilla. Salaatissa puolestaan oli fetaa, suolakurkkua ja tavallista kurkkua, kirsikkatomaatteja, värikästä makaronia ja lehtisalaattia. Grillattavaksi vartaissa oli paprikaa, kesäkurpitsaa, punasipulia ja tomaatteja ja tietenkin kanaa sekä muuta lihaa. 
Vappusää oli hieman harmaa ja kolea ;(
Alun alkaen meidän piti mennä turruttamaan itsemme Senssin (camoooooooon!) halvoilla juomilla, mutta onneksi päässä oli toiminnassa vielä jokunen aivosolu ja jätimme suosiolla baareilut välistä.  Jonot olivat ihan mielettömät, eikä olisi ollut kovin autuasta luovia siellä sekopäiden joukossa. Keskustassa kuitenkin kävimme katselemassa menoa ja porukkaa oli ihan sairaasti. No ei tämä vielä mitään, menimme nimittäin verestämään nuoruusaikojen muistoja vanhaan kunnon yötivoliin! Hahahaha, oli meno vähän latistunut sitten viimekerrasta, josta on varmaan jo 5-6 vuotta. Silloin tivolin alue oli tupaten täynnä nuoria rellestämässä ja yötivoli oli vapun kohokohta. Eilen oli pakko päästä maailmanpyörään, vaikka pelkään korkeita paikkoja lähes kuollakseni. Olinkin takertunut korin keskitankoon hyvin tiukasti ja ilmeestänikin voi päätellä jotain ajatuksistani. Olen ylpeä itsestäni! :D Olikos muita tivolissa käyneitä?
Jänskätti vähäsen.
Kaiken tämän päättömän hurvittelun jälkeen oli hyvä aika suunnata takaisin himaan ja painua levolle. Kultu voitti mulle tivolin onginnasta soman pikkutiikerin. <3

2 kommenttia:

Rillu kirjoitti...

ihana tiikeri! ihihihi, harmi ettei nähty eilen.... ja ihanan jännittynyt ilme tuossa maailmanpyörä kuvassa <33 :D oisin halunnu tulla syömään!

Tellu kirjoitti...

Parvekkeen avajaisia odotellessa ;) Maailmanpyörä oli sen verran rankka kokemus, etten voinut mennä muihin vempeleisiin :D