lauantai 28. toukokuuta 2011

Hyvin menee, mutta menköön

En ymmärrä miten täällä on näin kauhea kiire koko ajan. Nyt on ensimmäinen hetki viikkoon, kun voin istua tässä koneella ihan rauhassa.
Sain nauttia miehekkeeni seurasta keskiviikkoon asti, kunnes työt kutsuivat häntä, yhyy. Kierreltiin keskustassa, syötiin kauppatorilla jätskiä, shoppailtiin, käytiin Vuosaaressa kyläilemässä ja ihailemassa maisemia. Intouduttiin myös käymään sushilla, ja ai että oli hyvää! Käytiin Mikonkadulla sijaitsevassa Ichiban Sushissa.

Ostettiin kaverin kanssa viime talvena Sokkarin Mestarin herkusta Jyväskylästä sellainen sushilautanen, ja ai että se oli pahaa. :D Sitä fakin wasabia oli tungettu sinne rullan sisälle ja ne oli muhinu siellä ties kuinka kauan. Onneksi tämä kokemus oli vähän erilaisempi.
Pääsin pitkästä aikaa Lintsille viime torstaina! Oikeastaan meillä oli työpaikan kokous siellä, jonka jälkeen meille jaettiin laitelippuja ja peliseteleitä. Melko mukavaa sanoisin. Voitin jostain ravipelistä tuon vasemman puoleisin pinkin örkin kaveriksi viime kesänä Särkänniemestä saadulle pupulle. Tykkään pehmoleluista ehkä vähän liikaa 0:)
Koska näitä lippuja jäi vielä käyttämättä, niin ajattelin ensi viikolla kuluttaa loputkin. Pitää päästä testaamaan uusi laite, Ukko! ;)

Tällaisia kokouksia on kuulemma joka kuukausi, ja ensi kuussa mennään vähän sisävesiristeilemään ja ollaan yötä hotellissa. Saatan siis jäädä tänne, oli kiva tuntea.
Tämä viikonloppu taitaakin mennä vain täällä kämpillä hengaillessa. Eilen tehtiin Pasilassa pubirundi ja tänään olisi vastaavanlainen ollut luvassa Kallion baareissa. Onko mussa siis jotain vikaa, kun haluan olla vain rauhassa itsekseni, pestä pyykkiä ja tehdä ruokaa? :D

Ruoasta puheen ollen, ostin pari päivää sitten soijapaloja ensimmäistä kertaa. Päätin kokeilla, mitä saisin niistä aikaiseksi.
Tämä satsi maksoi Punnitse&Säästä -kaupassa kokonaiset 0,50 euroa. Keitin suikaleet, jonka jälkeen laitoin ne pariksi tunniksi jääkaappiin muhimaan marinadiin. Sen jälkeen paistoin niitä jonkin aikaa, ja tuli aika hyvää.
Oli vaan outoa, kun lautasella nämä näyttää ihan kanalta, mutta suuhun laitettaessa eipä maistukaan lihalta. Veikkaan, että pitää vähän totutella. Mutta kiva kokeilla jotain uutta välillä.

Ajattelin huomenna olla ahkera, ja käydä aamulla testaamassa Oulunkylän kuntosalin. Onko lukijoilla mahdollisesti kokemuksia kyseisestä paikasta? Opiskelijoille kertakäynti maksaa 1,50 euroa, joten ei ollenkaan paha. Onkin ollut jo vähän ikävä salilla käymistä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla ripsienpidennykset? :>

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: omat on räpsyttimet ;]

Anonyymi kirjoitti...

Asutkos sä siis oulunkylässä? :) mä asuin siellä muutama vuosi sitten ja tahtoisin tosi kovasti takas sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Särkänniemeen oli tullu kivoja uusia pehmoleluja niihin kojuihin, jossa heittä&osu --> saat palkinnon :) Ne oli aivan loistavia... itse en tosin saanu mitään niistä :(

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tukka, ja mäkin oisin kysyny onko sulla ripsipidennykset. Ihan näyttää siltä. Ei kai huijaa?
Mistä toi ylimmäinen kuva on otettu?

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: asun siinä vieressä, eli Pukinmäessä. tää on kyllä kauhean kivaa seutua! <3

Anonyymi: höh, oon ihan varma että kaikissa noissa heittojutuissa ne tölkit (vai mitkä lie) on liimattu yhteen, kun mun heitoista ne ei hievahdakaan :D

Anonyymi: kiitos :) en huijaa :D Luulen, etten tulis toimeen ripsipidennysten kanssa, enkä jaksais käydä missään huolloissa. muuten ne ois kivat, mutta liian vaivalloiset.

Ylimmäinen kuva on otettu uspenskin katedraalin edestä 8)