tiistai 17. toukokuuta 2011

It's raining men

Voi kuinka antoisaa on pyöräillä kaatosateessa kotiin. Parempi ehkä niin päin kuin pyöräillä  vaikkapa töihin armottomassa sateessa. Yritän keksiä huomiselle jotain vaatetusta, millä selviäisin suht kuivana kotoa kaupunkiin. Sateesta on jotain hyötyäkin, jokapaikassa on nimittäin niin ihanaisen vihreää että! Oon ihan melleissäni. 8)
Olen ollu tänään erityisen tuhma. Söin pahimmassa nälässä kotiin tultuani kahdeksan palaa Fazerin Omar-suklaata etten olisi niin hiton kärttyinen akka. Mulle pitäisi olla aina valmis ateria, kun saavun kotiin, mutta kotiorja ei ole vielä oikein sisäistänyt asiaa. Tein sitten äkkiä jotakin vatsantäytteeksi aineksilla mitä kaapista sattui löytyvän. Purkkitonnikalasta en niin piittaa, mutta jotain oli keksittävä.
Näytän vähän siltä, ettei ole kaikki kiekot maalissa :))
 
En ole tainnut mainita, että luovuin jossain mielenhäiriössä ripsipidennyksistäni joskus varmaan  yli kuukausi sitten, kun en joutanut huollattaa niitä. Arvatkaa onko vähän kyrsinyt?  Olen kytännyt tarjouksia Citydealista, lehdistä ja vaikka mistä, mutta ei ole tärpännyt. Aamutoimia helpottaa huomattavasti, kun tarvitsee meikata vain iho ja silmiin riittää ripsiväri vain alaripsiin. Ja jos oikein rohkeaksi heittäytyy, voi sipaista vähän luomiväriä ja avot!

Onneksi hätä ei olekaan tämän näköinen. Kauneuskeskus Beautiful Day tarjoaa ripsipidennykset hintaan 55e kuun loppuun saakka, kun varauksen tekee Halssilan toimipisteeseen Susannalle 20.5. mennessä. Kiitos Petra, kun vinkkasit tästä, kohta taas räpsyy! ;)

PS. Muistakaahan heitellä vielä kysymyksiä tänne!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko huomanneet, että ootte Hai-saappaiden sivuilla kuukauden blogi?

IIIIIIIIIIIIIIDA kirjoitti...

hahah aika randomi toi hai-saappaat :DDD siellähän te keikistelette kuukauden plokina! mistäköhän noi vetää noita blogeja tonne listalle :D

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Ollaan oltu varmaan 2kk siellä :D Ne ei taida päivittää sitä kovin usein!

IIIIIIIIIDA: En tiedä yhtään :D

Rillu kirjoitti...

Harmi ettei kuitenkaan saatu hienoja Hai-saappaita :D

Anonyymi kirjoitti...

oppineet paljon