maanantai 9. toukokuuta 2011

Uutta kelloa

Iiii-ii-iloa tonni kaupalla! Olin varautunut odottelemaan uutta kelloani yli kuukauden päivät, mutta paketti saapuikin jo tänään parin viikon odotelun jälkeen. Vaikka olen käynyt hypistelemässä ja kokeilemassa tätä mallia liikkeessä lukuisat kerrat niin täytyy todeta, että on se vaan siistimpi kuin muistelin! Olen rakastunut. <3
Ennen kuin pääsen käyttämään tätä oikein urakalla, täytyy ranneketta lyhentää muutaman palan verran. En vain oikein tajunnut tuota systeemiä, miten nuo palaset saa irti. Palojen sivuilla on pienet reiät, missä on hullun pienet ruuvit, jotka kai pitäisi saada ruuvattua auki. Ehkäpä selviän tästä kätevimmin viemällä kellon huomenna kultasepälle, jolla on varmastikin tarvittavat välineet vaadittuja toimenpiteitä varten.

Mitäs tuumaatte kellosesta?
Auts??
Uskalsin lähteä jo ilman takkia kaupungille! Moni muukin oli näemmä uskaltanut vetää talven jälkeen jalkaansa superminishortsit ja lyhyen topin. Olin hieman hämmentynyt, että niin moni kuljeskeli puolialasti kaupungilla napa vilkkuen.  Okei, oli ihanan lämmintä, mutta joku roti hei. Ei vielä ole kesä! ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No joo, samaa katoin ku jotku puolalasti tuol vetelee.ja millo toukokuu on laskettu jo kesäkuukaudeks.. :D

Tellu kirjoitti...

Olihan se aika koomista kun miettii, että maassa on vielä luntakin paikoitellen :D

Anonyymi kirjoitti...

tänään oli kyllä niin lämmin päivä,että kyllä siellä jo minishortseissa tarkenee! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko maksoi kello? :) Oliko eBaysta?

Anonyymi kirjoitti...

Ei niitä tarvii mitään ruuvvata ku ihan pitäis kätevästi lähtee muuten. . Ite katoin ku myyjä irrotti tosta mun guessin kellosta. :)

Tellu kirjoitti...

Anonyymi: Tämä on periaatekysymys! ;)

Anonyymi: n. 100e, sieltähän se.

Anonyymi: Ei ne lähtenyt ja käytin jo kellokaupassa lyhennettävänä :D Mulla toisesta Guessin kellosta paloja sai ihan näppärästi irrotettua napsauttamalla vaan, mutta tässä oli iiiiihan eri systeemi.