keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Tsihihihihi

Musta on tullut ällöttävä!

Hymyilen kokoajan ja kaikki on koko ajan ihan älyttömän kivaa ja mukavaa ja hienoa ja saakelin siistiä. En kestä enää itseäni, en jaksaisi enää hehkuttaa (enpä) mutta on vaan pakko. Sori :D

Ensinnäkin olen ihastunut Helsinkiin. Ennen tänne muuttoa omistin aika suuret ennakkoluulot koko kaupunkia ja varsinkin ihmisiä kohtaan. Loppujen lopuksi panikoin ihan turhaan, kaikki on sujunut niin hyvin. Osaan käyttää junia ja metroja, työpaikka ja työtehtävät on mielettömän kiinnostavia. Töissä on myös järkyttävän hienoa ja huumorintajuista porukkaa, kesäasuntokin on kiva ja hyvällä paikalla.

Asun kesän siis tällaisessa näppärässä 4-hengen solussa. No mitä nyt kaksi kämppistä juoksi heti huoneeseensa karkuun moikkaamisen jälkeen, mutta onneksi kolmas kämppis on hyvä tyyppi. Vuokrasin huoneen kalustettuna ja se näyttää tältä:

Mielestäni oikein kätevä ja viihtyisä kesäkämppä. Lähtökohtana oli muutenkin se, että saan edullisen katon pääni päälle. Juna-asemalle kävelee 3 minuutissa ja Vantaanjoen lenkkitie lämmittää mieltäni edelleen suuresti.

Ja arvatkaa missä tuli oltua maanantaina? No kauppatorilla tietenkin katsomassa jellonan poikia, ja kyllä kannatti ;)
Se meininki oli vaan parasta ikinä, eikä siitä kaikesta voinut olla pitämättä, vaikken suurin lätkäfani olekaan. Katsoin kuitenkin kaikki Suomen pelit, joten kyllä se fiilis vaan tarttui.
Oltiin melko lähellä lavaa mutta sitäkin lähempänä screeniä, josta näki ja kuuli kaiken. Tuonne kun mentiin, niin eihän sieltä kukaan päässyt pois, vaikka olisi halunnutkin....ainakaan ilman joukkotappelua :p
Koko shown jälkeen lähdettiin kävelemään kohti Tuomiokirkkoa, joka on siis ihan lähellä toria. Matka kesti sellaisen 1½ tuntia, kun 100 000 ihmistä lähti vyörymään eteenpäin. Vähän meinasi ruveta ahdistamaan siellä kaikkien puristuksessa mutta siitä selvittiin kunnialla. Tunnelma oli silti loistava.
Miten niin ihmiset sekosi? :D
Kämpille pääsin turvallisesti puolen yön aikoihin, sain jopa autokyydin kotiovelle asti. Sillä juniin tuppautuminen olisi ollut siinä vaiheessa melko työlästä. Olin eilisen päivän ihan kuoleman väsynyt, mutta kotiin päästyäni piristyin jollain ihmeen kaupalla ja lähdin juoksulenkille testaamaan uusia lenkkikenkiä.
Sellaista tänne! En ehkä malta odottaa viikonloppua, kun saan poikaystävän tänne kyläilemään <3

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitten ihan nätisti leikitään vuokra sängyssä ;) oon niin kade ku sinne läksit

Rillu kirjoitti...

ahahaa :D katellaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin olin kauppatorilla Jellona-juhlissa ja oli kyllä mahtava meininki! Poispääsy kauppatorilta sensijaan oli tuskaa, tosi hidasta hommaa. Illan päätteeksi survouduin myös lähijunaan. Oli tosi tiivis tunnelma. Mutta reissu kannatti!!!

Anonyymi kirjoitti...

kivan näkönen tuo huone! :) huolimatta siitä,että se on solukämppä.Itelläki on kokemusta soluasunnoista,mukavia semmoiset ihmiset jotka ei edes tervehdi :D ei- hän niitä voi edes kutsua kämppiksiksi.

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: kyllä kaikki oli ehdottomasti sen arvoista vaikka vähän litistyikin :D ei sitä tunnelmaa voi edes kuvailla, kaikki oli niin ilosia 8)

Anonyymi: munkin mielestä tää on tosi viihtyisä! eikä oo kuitenkaan mikään pieni koppero vaikka solu onkin :) mun mielestä on kyllä todella outoa jos kämppikset ei edes moikkaa toisilleen, huhhuh :D

Anonyymi kirjoitti...

Viihtyisän näköinen soluhuone. Ainaski kuvassa vaikuttaa aikas isolta. Oma soluni edellisessä paikassa oli tosi pieni koppi johon ei mahtunu sängyn lisäksi paljonkaan muuta. Isoja eroja on kyllä solukämpissä ja toki hinnoissakin. Katosta päätellen ylin kerros.
Riikka

ps. sulla on mun suosikkilakanat Finlaysonin "Aalto"

Rillu kirjoitti...

Anonyymi: tää on kyllä yllättävän iso! ja joo ylin kerros on ;)hinta-laatusuhde on mun mielestä myös tosi hyvä, kun juna-asema ja kaupat ja kaikki on ihan lähellä ja tää on näin iso.

p.s Aalto rules! ;)<3